Cosul meu

0 Produse 0,00 Lei

My Cart -

0 Produse
My Cart: (0)
Categorii

Cum comand

Logo exomax magazin de scule si unelte

 


 Comanda pe site:

Utilizarea site-ului EXOMAX necesita activarea cookie-urilor si Javascript in browserul dumneavoastra.

Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online puteti sa va inregistrati cu o adresa de mail valida sau puteti sa ne furnizati doar informatiile strict necesare finalizarii comenzii.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi. Pentru a trimite comanda faceti click pe butonul "Trimite comanda".

Daca v-ati inregistrat aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi, alte informatii detaliate pot fi gasite accesand contul meu.


 Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati la numarul de telefon: 0723 484 164.

In cazul in care toti operatorii sunt ocupati, centrala noastra va retine numarul de telefon de pe care ne-ati apelat, imediat ce se elibereaza un operator, veti fi sunat automat.

Comanda se inregistreaza pe baza codurilor produselor dorite.

Produsele comercializate prin intermediul www.exomax.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

EXOMAX  isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Va rugam solicitati Consultantului de Vanzari verificarea compatibilitatii produselor comandate. Consultantii de Vanzari EXOMAX pot face verificari asupra compatibilitatii componentelor comandate numai in masura in care acestea le sunt cunoscute. Compatibilitatile pot fi verificate consultand specificatiile producatorului. Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor de la Sediul EXOMAX si desigilarii acestora nu vor fi luate in considerare.


 Datele de contact, datele de facturare:

Contul de utilizator EXOMAX se inregistreaza pe Persoana Fizica.

In contul de utilizator se pot adauga alte entitati Persoane Fizice ori Persoane Juridice pentru care se emit documentele de vanzare (Certificat de Garantie, Factura Fiscala).

Datele de contact sunt numele, numarul de telefon (de preferat numar de telefon mobil), adresa de mail.

In cazul in care nu este solicitata (adaugata la date de facturare o alta Persoana Fizica) facturarea pe alt nume decat al titularului de cont EXOMAX, este considerata ca si persoana de contact titularul contului de utilizator EXOMAX.

Numarul de telefon (mobil) este cel pe care veti primi urmatoarele notificari: SMS cu informatii despre comanda, SMS ce va anunta ca este comanda pregatita, SMS ce va anunta ca a plecat de la noi coletul dumneavoastra.

Adresa de mail este folosita de catre EXOMAX exclusiv* in scopul de a transmite informatii despre comanda dumneavoastra.

*cu exceptia cazului in care ati solicitat abonarea la newsletter.

In absenta contactului comenzile se anuleaza dupa 72 ore de la inregistrarea acestora.